artikel

Twee nieuwe columnisten bij OverManagement

Geen categorie

Zoals u gemerkt zult hebben, heeft Joris Brenninkmeijer vorige week als nieuwe columnist van OverManagement zijn eerste column geschreven. Hij en Bastiaan van Gils volgen Marijke van Oosterzee op.

Marijke van Oosterzee heeft vele jaren mooie en leerzame columns geschreven, maar vond het nu tijd om daarmee te stoppen. Marijke begeleidt vanuit haar bureau Acte de Présence mensen bij het vervullen van hun gezaghebbende rol. Wij danken Marijke zeer voor haar bijdragen.
Marijke wordt opgevolgd door Joris Brenninkmeijer en Bastiaan van Gils: om de vier weken levert een van hen een column. Beide columnisten zijn gelieerd aan de LVSC, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. Joris Brenninkmeijer is coach, organisatieontwikkelaar en lid van de redactie van het Tijdschrift voor Begeleidingskunde, het praktijkwetenschappelijk blad van de LVSC. Bastiaan van Gils is gewoontetrainer en organisatieadviseur bij Volwaardig | voelbaar veranderen.
De andere columnisten die op dit moment actief zijn voor OverManagement zijn Carolien Kok, Marco de Witte, Maurits Kreijveld en Wim Schreuders.
Behalve Marijke van Oosterzee schreven Jaap Boonstra en Sylvia Witteman eerder voor OverManagement.

Reageer op dit artikel