artikel

Geert Teunissen: ‘Niet harder maar slimmer werken’

HRM

We worden er onderhand chagrijnig van, al die bezuinigingen en de crisis. Altijd wordt het maar weer minder terwijl er meer moet. Dus klagen we erop los. Maar niet Geert Teunissen, integendeel. 

Tijdens de Nationale Administrateursdag vertelt deze Natuurlijk Creatief Denker op verfrissende wijze waarom niet en hoe hij juist blij is met meer druk op de ketel. Belangrijker nog: hij daagt u uit dat ook te doen zodat u zich staande kunt houden in de stortvloed aan informatie, wetten en regels. ‘Meer doen met minder betekent slimmer werken, niet harder werken!’
Geert Teunissen is eigenaar van drie bedrijven (DOC Opleidingen en Trainingen, de Interieuracademy en Natuurlijk Creatief Denken) en heeft al zijn studies in deeltijd afgerond. Toch komt hij nooit tijd te kort. Stress kent hij nauwelijks en met meer druk op de ketel is hij alleen maar blij. ‘Honger maakt creatief. Als de nood maar hoog genoeg is, word je alert en draai je niet op de autopiloot. Je gaat ver-denken, oftewel je gaat verder kijken dan je normaliter doet of dan anderen doen en daar zit de winst. Alle vernieuwingen zijn zo tot stand gekomen. Maar ja, wij mensen houden niet van veranderingen. Dat is maar lastig. En het zijn uiteraard vooral anderen die zich moeten aanpassen, het woord luidt niet voor niets ´ver-anderen!’
Lees verder op OverFinancieelManagement.

Reageer op dit artikel