artikel

Cedeo erkent opleidingen van Vakmedianet

HRM

Vakmedianet heeft de Cedeo-erkenning gekregen voor open trainingen. Het rapportcijfer (klantwaardering) hiervoor is maar liefst 9,1.

Cedeo erkent opleidingen van Vakmedianet

Cedeo is de onafhankelijke certificerende instantie voor organisaties actief op het gebied van de human resources improvement. Cedeo verleent het keurmerk ‘Cedeo-erkend’. Cedeo doet dit op basis van klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

Cedeo concludeert onder meer in het rapport: ‘Overall luidt de conclusie dat allen (zeer) tevreden zijn over de gevolgde cursussen en trainingen’. Eén respondent die verschillende cursussen volgde, zegt: ‘De trainingen van Vakmedianet zijn praktijkgericht. De eerdere positieve ervaringen hebben mij vertrouwen gegeven. Ik kies voor zekerheid’. Alle referenten overwegen opnieuw een training bij Vakmedianet te volgen.

Docenten
Ook is men zeer positief over de docenten: ‘De docent is gepokt en gemazeld in zijn vakgebied. Hij kwam professioneel over en weet echt waar hij het over heeft. Hij ging op een prettige manier met de groep om en maakte het uitdagend door gerichte vragen te stellen. Op die manier wist hij je steeds een stapje verder te brengen’.

Meer over opleidingen van Vakmedianet.

Reageer op dit artikel