artikel

Douwe Egberts Professional zet in op versnelde groei en innovatie

Leiderschap

Douwe Egberts Professional, de out-of-home divisie van Douwe Egberts Nederland, heeft nieuwe groei- en innovatieplannen voor de toekomst en zal worden heringericht om deze snel te realiseren.

Een plattere organisatiestructuur zal leiden tot meer slagvaardigheid, flexibiliteit en een betere concurrentiepositie. 'Wij zullen het marktleiderschap van Douwe Egberts verder uitbouwen in een uitdagende out-of-home markt. Onze groeiplannen spelen vernieuwend in op een dalende buitenshuis consumptie, die wordt beïnvloed door een zwak economisch klimaat en een stijgend aantal thuiswerkers. Wii investeren onder meer in nieuwe vormen van marktbenadering, nieuwe warme drankenvoorzieningen en een krachtige merkbeleving", aldus Wouter Fijnaut, General Manager Benelux Douwe Egberts Professional.

Minder arbeidsplaatsen
Het voorgenomen besluit over de Douwe Egberts Professional herinrichting waarbij dit jaar 54 arbeidsplaatsen vervallen, is op 10 juli aangekondigd. Voor betrokken medewerkers is speciale aandacht in begeleiding naar ander werk. Douwe Egberts werkt met sociale partners aan een passend sociaal plan. Douwe Egberts Professional Nederland, voorheen genaamd Douwe Egberts Coffee Systems, heeft 1091 medewerkers.

Boekentip
Business Model Generatie. Een handboek voor visionairs, game changers en uitdagers

Reageer op dit artikel