congres

Leiderschap

Leiding & Verleiding

Thema: Integriteit, Leiderschap

Soort congres: Congres

Prijs: €695

Onder druk van samenleving, incentives en hoge werkdruk gaan we over grenzen heen, maar ook regels en juridische constructies kunnen goed gedrag juist tegenwerken. Hoe creëert u een omgeving waar vertrouwen is en integer handelen loont? En hoe voorkomt u niet-integer handelen?

Leiding & Verleiding

Geef het goede voorbeeld en zorg voor integriteit en vertrouwen in zowel team als bedrijfscultuur. Uiteindelijk is integer handelen in het belang van iedere organisatie want integer handelende bedrijven presteren beter.

Onder leiding van Jeroen Smit hoort u op de 2e editie van dit congres – voorheen de Integriteitsdag – hoe u onethisch gedrag en handelen kunt voorkomen. De ochtend richt zich op persoonlijke integriteit. Neuropsycholoog Margriet Sitskoorn laat zien waarom het nemen van de juiste beslissingen vaak moeilijk is: hoe kunnen we ons gedrag beïnvloeden? Topacteur Gijs Scholten van Aschat verbeeldt de morele gedragsdilemma’s en houdt ons een spiegel voor.

Lees meer over het congres Leiding & Verleiding

Bekijk het overzicht met alle congressen en events van MI Academy

Reageer op dit artikel