MI Academy

MI Academy, de eventtak van Management Impact, organiseert de meest spraakmakende en inspirerende events, masterclasses en collegereeksen voor managers en organisatieprofessionals. Door de zeer intensieve samenwerking met topauteurs, deskundigen én professionals weten we precies wat er leeft in de markt en spelen wij hierop in. Deze kennis maken wij toegankelijk en toepasbaar voor u. Op onze events verbinden wij u letterlijk met elkaar.

Jaarcongres Leiderschap – 18 mei 2017

JC Leiderschap

Alles moet sneller, slimmer en beter. Hoe speel je als leidinggevende in op deze ontwikkelingen? En hoe blijven je medewerkers -én je zelf-  geïnspireerd, betrokken en productief? Leiders met lef maken het verschil én … vaak nog leuker ook!Laat je inspireren door spraakmakende leiderschapsexperts met heldere inzichten en lessen die je direct toe kan passen in jouw organisatie.

Naar het congres

 

21e Nationaal Kwaliteitscongres – 1 juni 2017

NKC

Ervaar en leer op donderdag 1 juni hoe de toekomst van kwaliteitsmanagement eruitziet. Wat zijn de kansen en risico’s? Deel de opgedane kennis met uw collega’s en zorg voor verbinding, draagvlak en toekomstig leervermogen. Manage samen complexe veranderprocessen, focus op vooruitgang en creëer voorsprong. Til uw organisatie naar een hoger kwaliteitslevel en sluit aan bij de transitie naar de nieuwe/circulaire economie. Draag bij aan een duurzame wereld voor de volgende generatie met verantwoorde producten, diensten en zorg/aandacht voor mens, klant en omgeving.

Naar het congres

Event Verdraaide Organisaties – 7 juni 2017

Event verdraaide organisaties

Mensen hebben massaal de behoefte om via fundamenteel andere sturing hun werk, hun branche en hun sector in te richten. Maar hoe doe je dat nu? Hoe verdraai je nu je organisatie op zo’n wijze dat de bedoeling weer centraal komt te staan? Wouter Hart, initiator en dagvoorzitter, geeft inspiratie en inzichten om terug te keren naar de bedoeling. Draai samen met collega’s de pijl om!

Naar het event

Summerboost Corporate Tribe – 20 juni 2017

0046_Afbeelding_200x200_Summerboost_MIAcademy_02 (1)

F…ck the work-life balance. There is only life. Op het werk denk je aan vakantie en op vakantie denk je aan werk. Danielle Braun en Jitske Kramer laten je met de verwonderde blik van een reiziger kijken naar je eigen organisatie. Je leert waanzinnig veel over duurzame corporate tribes, groepsdynamiek en organisatiecultuur. Fun, serieus, toepasbaar, buiten en een prachtig teambuilding uitje.

Naar het event

Jaarcongres Verandermanagement – 1 december 2017

JC Verandermanagement_210x210Op vrijdag 1 december vindt alweer de zevende editie van het Jaarcongres Verandermanagement plaats. Net als ieder jaar staat ‘De agenda voor succesvol veranderen’ centraal.

Een dag vol met nieuwe inzichten, aansprekende verandertrajecten, trends en ontwikkelingen. U gaat met praktische bagage naar huis en krijgt inzichten waarmee u concreet aan de slag kunt.

Bekijk het congres van 2016

Event Managen in een onvoorspelbare wereld – december

0198_Ezinevisual_100x100px_V2 (1)Technologische ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in een steeds hoger tempo op. Om deze onvoorspelbare wereld succesvol te managen, is het nodig om uw organisatie anders in te richten en vaardigheden van professionals in de juiste richting te ontwikkelen. Op 14 december hoort u hoe u dat doet. Reset uw Brein & Business! 

Bekijk het event van 2016

 

Event Corporate Culture – 12 december 2017

Event corporate culture-2017Als je weet hoe cultuur wordt gevormd, weet je wat je te doen staat. In samenwerking met Danielle Braun en Jitske Kramer organiseren we een inspirerende reis door diverse organisaties, tribes en culturen, met als doel om beter te begrijpen hoe organisaties bewegen.

Bekijk het event van 2016


Reeksen en colleges in samenwerking met MI Academy: