artikel

Twee nieuwe platformen voor financieel professioanals

Organisatie

Uitgeverij Vakmedianet lanceert twee nieuwe platformen: cm: en Executive Finance. Met deze uitbreiding bedient de uitgeverij alle financieel professionals, van hoofd administratie tot controller en van financieel directeur tot CFO.

cm:
cm: is het nieuwe platform voor controllers, hoofden administratie en financieel managers. De welbekende vakbladen Tijdschrift Controlling, Tijdschrift Administratie en ControllersMagazine en internetsites bundelen hun krachten tot het nieuwe cm:. De redactionele formule onderscheidt zich door wet- en regelgeving altijd te vertalen naar een breder business perspectief.
In het eerste nummer van het vaktijdschrift onder meer: een interview met de topmensen van Vestia die van mening zijn dat de controller een waakhond moet worden. Gemeenten stevenen – bij ongewijzigd beleid – af op een begrotingstekort van 4,8 miljoen euro in 2018. Hoe financier je dat? En in zes stappen besparen op werkkapitaal.

Executive Finance
Exclusief voor financial executives biedt het Executive Finance platform relevant nieuws, inspirerende invalshoeken en bijdrages van prominente CFO’s. Executive Finance zoekt altijd naar verrassende inzichten en tegendraadse meningen. Het platform is de opvolger van Finance & Control.
Met onder andere in de eerste editie van het magazine: de wisselwerking tussen CEO Gerard van Olphen en CFO Maurice Oostendorp van SNS Reaal bij de verkoop van de verzekeringstak. Volgens hoogleraar risicomanagement Theo Kocken voorkom je met meer regels geen nieuwe crisis. En Jeroen Smit die de CFO aanraadt om niet mee te denken.

Beide platformen bestaan uit een magazine, een website (www.cmweb.nl en www.executivefinance.nl), een emailnieuwsbrief, een database, social media en Executive Finance bevat ook een online leermodule. De platformen bieden helderheid en overzicht, met nog meer informatie, verdieping en inspiratie dan voorheen.
Uitgever Freek Talsma: ‘Met deze stap bieden we twee duidelijk gepositioneerde merken waarmee we alle financieel professionals op een heldere wijze kunnen voorzien van vakinformatie.’

Reageer op dit artikel