artikel

De winnaar van het boek De Corporate Tribe is…

Organisatie

De winnaar van het boek de Corporate Tribe is bekend. Freek Talsma van Vakmedianet trok uit alle deelnemers Wilma van der Slot als winaar.

De winnaar van het boek De Corporate Tribe is…

Op Management Impact deelden wij de afgelopen tijd enkele artikelen uit het boek De Corporate Tribe van Danielle Braun en Jitske Kramer. Dat boek werd uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar. In De Corporate Tribe wordt in zo’n dertig meeslepende verhalen een andere blik geworpen op organisaties. Lezers van het boek worden meegenomen naar verre vreemde volkeren, om daardoor met een verwonderde blik te kijken naar organisaties boardrooms en leiders.

Heb je niet meegedaan met onze winactie, of heb je meegedaan, maar heb je niet gewonnen? Je kunt De Corporate Tribe bestellen in de Vakmedianetshop >>>

Reageer op dit artikel