congres

Event Corporate Culture – 12 december 2017

Organisatie

“Over organisatiecultuur wordt veel geschreven, gezucht en gesproken. De uitdagingen waar we in onze organisaties voor staan, zijn nieuw en tegelijk eeuwenoud. Is het lastig om leiding te geven aan een netwerkorganisatie waar het nieuwe werken is ingevoerd? Nomadische leiders doen het al eeuwenlang. Is verheldering van de positie van de raad van toezicht nodig? In de binnenlanden van Brazilië weet een ‘chief’ prima om te gaan met rolwisseling tussen going-concernleiderschap en veranderleiderschap.”

Event Corporate Culture – 12 december 2017

Als je weet hoe cultuur wordt gevormd, weet je wat je te doen staat.

Bovenstaande tekst komt uit de inleiding van het boek De Corporate Tribe van Danielle Braun & Jitske Kramer (Managementboek van het Jaar 2016). In nauwe samenwerking met hen organiseerden MI Academy en Managementboek een inspirerende reis door diverse organisaties en ‘tribes’ en culturen, met als doel om beter te begrijpen hoe organisaties bewegen. Op 12 december 2017 gaan we opnieuw op reis.

Lees meer over het event in 2016

 

Bekijk het overzicht met alle congressen en events van MI Academy

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels