boek

IK2 – de beste versie van jezelf

Persoonlijke groei

IK2 – De beste versie van jezelf’, laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, die je dwingt nieuwe vaardigheden en eigenschappen te ontwikkelen om je doelen te kunnen behalen.

IK2 – de beste versie van jezelf

Reis met hoogleraar neuropsychologie Margriet Sitskoorn door dit rijke boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. Via het EFFECT-programma krijg je inzicht in de werking van je brein en ontwikkel je de juiste vaardigheden om je doelen te bereiken in de huidige prikkel- en stressvolle wereld. Het helpt je om weerstand te bieden aan de stimulus-respons reflexen en om keuzes te maken die je succesvoller en gelukkiger maken. Op privévlak, in je werk of maatschappelijk gerelateerd.

Reageer op dit artikel