artikel

Veranderende processen staan centraal tijdens congres

Procesmanagement

Het zesde Jaarcongres Procesmanagement staat dit jaar in het teken van veranderende processen: sturen op resultaat. Tijdens het congres op donderdag 17 november in CineMec in Ede komen tal van trends en ontwikkelingen in procesmanagement aan de orde, worden nieuwe methodes en technieken belicht en geven diverse organisaties voorbeelden van hun best practices.

Veranderende processen staan centraal tijdens congres

Tijdens het congres spreekt organisatie-adviseur Wouter ten Have onder meer over management processen die het verschil maken tussen organisaties die wel en niet systematisch kunnen besturen (in control zijn). Marc Wesselink heeft het over omgevingsmanagement bij het Project Maasvlakte 2, Ton Anbeek (ceo Beter Bed) vertelt over de successen die zijn bedrijf boekt in heel Europa, tegen de stroom van de economische criris in.

Renco Bakker spreekt over intelligent procesmanagement met horizontaal organiseren. Tv-regisseur Rudolf Spoor, bekend van de talloze grote evenementen die hij jarenlang voor de NOS in beeld bracht, koos als onderwerp van regie naar resultaat.

Dagvoorzitter van het Jaarcongres Procesmanagement is Jeroen Smit (foto)

Voor meer informatie, klik HIER

Reageer op dit artikel