artikel

Cartoon: Mosquito Leadership

Procesmanagement

De Mosquito Leiderschapsstijl helpt Lean leiders om een verandering in mindset viraal te verspreiden en de organisatie te ‘infecteren’ met ideeën en overtuigingen. Door deze en de drie andere stijlen van Lean leiderschap toe te passen, bouw je aan een cultuur van continue verbetering en zet je high-performance organisaties op.

Mosquito Leadership 1200x600
Philip Holt beschreef in zijn boek Leidinggeven aan lean transformaties de beste methodes om een high-performance organisatie op te zetten en geeft de instrumenten en inzichten voor elke leider om grote ambities te realiseren, voor zowel zichzelf als voor hun teams.

Philip Holt is hoofd Operational Excellence and Accounting Operations bij Philips.

Lees ook zijn artikelen op Management Impact:

Reageer op dit artikel