artikel

Via Vakmedianet gratis naar International Consultancy Conference 2015

Strategie

Op 22 en 23 september 2015 organiseren de Ooa en de ROA de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Jij kunt daar bij zijn! Wij mogen een gratis 2-daags arrangement weggeven.

Op 22 en 23 september 2015 organiseren de Ooa en de ROA de International Consultancy Conference in hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Internationale sprekers, interessante workshops en bedrijfsbezoeken aan gerenommeerde Nederlandse bedrijven maken dit een niet te missen evenement.

Jij kunt daar bij zijn! Wij mogen een gratis 2-daags arrangement weggeven.
Wil je daar kans op maken, stuur dan voor 13 juli a.s. een mail en wie weet ben jij de gelukkige!

Meer over de conference op consultancyconference.com

Reageer op dit artikel