artikel

Service Excellence beste Nederlandstalige marketingboek

Strategie

Het boek Service Excellence van Eric de Haan en Jean-Pierre Thomassen is het beste Nederlandstalige marketingboek geworden. Dat bleek bij de uitreiking van de PIM Marketing Literatuurprijs. De titel ging naar het Engelstalige boek Creating Value with Big Data Analytics. Daarachteraan kwamen Service Excellence en True Story Telling.

Service Excellence beste Nederlandstalige marketingboek

Het door uitgever Vakmedianet uitgegeven boek Service Excellence laat zien hoe je excellente service bereikt vanuit het management- en organisatieperspectief. Raamwerk is het nieuwe Europese Service Excellence Model. Aan de hand van de negen bouwstenen van dit model krijgt de lezer diepgaand inzicht in hoe te bouwen aan een Service excellence organisatie.

De PIM Marketing Literatuurprijs wordt elk jaar uitgereikt. De nominaties en de winnaar worden bekendgemaakt door een onafhankelijke vakjury. Er stonden 10 boeken op de shortlist, van waaruit de uiteindelijke winnaar werd bepaald.

Reageer op dit artikel