boek

De Nieuwe Voorzitter

Tools

..zorgt voor andere vergaderingen en laat inhoud, proces én deelnemers trefzeker tot zijn recht komen. Van Nathalie Vrancken

De Nieuwe Voorzitter

De Nieuwe Voorzitter is de persoon die inhoud, proces én deelnemers trefzeker tot hun recht laat komen. Dit boek geeft een impuls aan de wezenlijke rol die de voorzitter in het vergaderen speelt. Aan de hand van de vijf O’s: Ontregelen, Ontsluiten, Ontvouwen, Ontwaren en Ontwikkelen deelt de auteur haar praktische en goed toepasbare inzichten met iedereen in de rol van – nieuwe – voorzitter!

‘Nathalie Vrancken levert met “De Nieuwe Voorzitter” een heldere gids voor moderne voorzitters. Vrancken biedt herkenbare praktijksituaties en concrete tools waarmee elke voorzitter kan uitgroeien tot een Nieuwe Voorzitter. Verplichte kost voor iedereen die een bijeenkomst of vergadering moet leiden!’ Paul Laseur – Dagvoorzitter – Presentator BNR Nieuwsradio

Reageer op dit artikel