artikel

Laat conflict voor je werken

Verandermanagement

Hoe realiseer je de juiste voorwaarden voor een succesvolle verandering?

Laat conflict voor je werken

Hoe zet je effectief een ‘kraak’ in een vastgelopen situatie? Op welke manier kan je conflict hiervoor gebruiken? En welke taal gebruik je daarbij?

In een webinar op 25 februari a.s. vertelt Shirine Moerkerken over hoe je ‘kraken’ zet in organisaties die worstelen met lastige verandervraagstukken. Vanuit haar brede ervaring als interventiekundige geeft ze je praktische handvatten als het gaat om inzetten van conflict als interventie. En geeft ze je nieuwe inzichten in hoe de woorden die jij nu kiest je wel of niet helpen bij het zetten van een ‘kraak’.

Shirine Moerkerken is interventiekundige. Ze helpt bestuurders, directeuren, managers en medewerkers in organisaties bij het veranderen van de wijze waarop zij antwoorden geven op maatschappelijke vraagstukken. Over hoe zij dat doet, schreef zij een boek ‘Hoe ik verander – Anders interveniëren in organisaties en maatschappelijke vraagstukken’.

Reageer op dit artikel