artikel

Hans Vermaak wint de De Caluwé Oeuvreprijs

Verandermanagement

Auteur en organisatieadviseur Hans Vermaak heeft de De Caluwé Oeuvreprijs gewonnen. De prijs is een waardering voor al het werk – advies, onderzoek, onderwijs, publicaties – dat een organisatieadviseur tijdens zijn loopbaan heeft gedaan. De prijs werd door Léon de Caluwé zelf uitgereikt aan Vermaak.

Hans Vermaak wint de De Caluwé Oeuvreprijs
Hans Vermaak

De organisatie van de De Caluwé Oeuvreprijs schrijft over Vermaak: “In zijn rol als schrijver, adviseur, lesgever en onderzoeker levert Vermaak een belangrijke en nog te verwachte bijdrage aan kennis over en inzichten op het vakgebied Veranderkunde voor zowel de professionele gemeenschap als de wetenschap. Hans Vermaak ontvangt de oeuvreprijs als dank voor wat hij al gedaan heeft en als aanmoediging om hiermee door te gaan”.

Hans Vermaak reageert verheugd op de prijs. Op zijn blog schrijft hij: ‘Ook al voelt het  dat ik nog een (werk)leven voor me heb, getuige de prijs heb ik er dus ook een achter me. Aan mij de beurt om over een paar jaar de stok weer door te geven. Ik ben benieuwd aan wie.’

Cover_Plezier_beleven_aan_taaie_vraagstukken-1Hans Vermaak werd onder meer bekend door zijn door uitgeverij Vakmedianet uitgegeven boek Leren Veranderen, dat hij schreef met Léon de Caluwé, en zijn boek Plezier beleven aan taaie vraagstukken.

De De Caluwé Oeuvreprijs werd in 2013 voor het eerst uitgereikt aan Léon de Caluwé zelf. De winnaar van de prijs bepaalt vervolgens zelf wie de prijs daarna krijgt en wanneer dat gebeurt.

Ook interessant:

Reageer op dit artikel