congres

Verandermanagement

Jaarcongres Leidinggeven aan Verandering

André Wierdsma, Hans Vermaak, Eric de Blok en Paul Rulkens geven 101 nieuwe inzichten en adviezen om je veranderimpact te vergroten.

Jaarcongres Leidinggeven aan Verandering

We weten allemaal dat de traditionele manier van veranderen niet meer werkt. Veranderen is iets van iedereen, binnen én buiten de organisatie. En er vindt een verschuiving plaats van meerjarenplannen naar tijdelijke organisatievormen.

Dit vraagt om een nieuwe manier van leiderschap. Waarbij het draait om samenwerken en co-creëren. Het vraagt óók om andere eisen van jouzelf als leider! Maar hoe pak je dit precies aan? Deze dag laat zien hoe jij het verschil maakt, hoe je de rest van de organisatie meeneemt en hoe je gezamenlijk tot succesvolle resultaten komt. Kortom: hoe vergroot je je veranderimpact?

Op 7 juni geven 4 deskundigen in 4 masterclasses 101 nieuwe inzichten en praktische adviezen.

Bekijk het volledige programma op de congressite!

 

Bekijk het overzicht met alle congressen en events van MI Academy

Reageer op dit artikel