Whitepapers

Whitepaper: De rol van professionals bij verandering: valkuilen en stappen

Verandermanagement

Deze whitepaper van Manon Ruijters gaat over de blinde vlek in het ontwikkelen van organisaties: namelijk de ontwikkeling van sterke professionals, mensen met een sterke professionele identiteit. Wat kun je als organisatie doen om het potentieel van professionals beter te benutten, hoe kun je bijdragen aan professionele identiteit en hoe kun je er eerste stappen in zetten?

Whitepaper: De rol van professionals bij verandering: valkuilen en stappen
  • Veranderingen in organisaties en de rol van professionele identiteit
  • Wat is dat nu eigenlijk, professionele identiteit
  • Eigenaardigheden en potentiële valkuilen
  • Waar te beginnen: 7 stappen

Manon Ruijters is adviseur bij Twynstra Gudde, lector, docent en auteur van het boek Je binnenste buiten, genomineerd voor het Managementboek van het Jaar 2016.

 

 

 

Manon Ruijters is spreker op het 6e Jaarcongres Verandermanagement op 1 december.

JC Verandermanagement_210x210Jaarcongres Verandermanagement
Op donderdag 1 december is alweer de zesde editie van hét Jaarcongres Verandermanagement. Een dag vol met nieuwe inzichten, aansprekende verandertrajecten, trends en ontwikkelingen. Met medewerking van Jeroen Busscher, Ben Tiggelaar, Jitske Kramer, Hans van der Loo, Manon Ruijters, Rob Wijnberg en Eric de Blok. Kom ook naar het Jaarcongres Verandermanagement 2016 >>>

Reageer op dit artikel