artikel

Keurmerk voor dokters van huisartsenteam

Zorgmanagement

Op 24 november hebben de 31 huisartsen van de corporatie het Huisartsenteam hun landelijke accreditatie ontvangen van het Nederlands Huisartsen Gen

Op 24 november hebben de 31 huisartsen van de corporatie het Huisartsenteam hun landelijke accreditatie ontvangen van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Ze zijn werkzaam in veertien praktijken in Brabant onder meer in Breda, Etten-Leur, Oudenbosch, Zundert en Rijsbergen.
Samenwerking is er op tal van gebieden, zoals praktijkadministratie, contacten met zorgverzekeraars, zorgvernieuwingsprojecten en het inzetten van praktijkverpleegkundigen. Samen leveren ze zorg aan zeventigduizend patiënten. Op dit moment zijn slechts 150 van de 8.500 huisartsen geaccrediteerd. Het keurmerk garandeert dat de huisartsen de kwaliteit van zorg kunnen waarborgen. Zie ook: nhg.artsennet.nl.

Reageer op dit artikel