artikel

Zorginstellingen in de care aan zet

Zorgmanagement

De gemeenten zijn volop aan het voorsorteren op de transitie van de langdurige zorg, die hen op 1 januari 2015 veel verdergaande verantwoordelijkheden geeft dan zij nu hebben. Iedere gemeente hanteert hierbij zijn eigen scenario. De mogelijkheden voor zorgorganisaties om zich in dit veranderende krachtenveld staande te houden en zelfs te versterken, zijn al even divers.

De gemeenten zijn volop aan het voorsorteren op de transitie van de langdurige zorg, die hen op 1 januari 2015 veel verdergaande verantwoordelijkheden geeft dan zij nu hebben. Iedere gemeente hanteert hierbij zijn eigen scenario. De mogelijkheden voor zorgorganisaties om zich in dit veranderende krachtenveld staande te houden en zelfs te versterken, zijn al even divers.

Reageer op dit artikel