artikel

Zakendoen in de Nieuwe Economie – Schrijf mee aan boek!

Businessmodellen

Schrijf mee aan een grensverleggend managementboek! Er is de voorbije jaren veel geschreven over de noodzaak tot verduurzaming van de economie, de gewenste route ernaar toe, de obstakels die we tegenkomen en de wijze waarop we die kunnen nemen. Echter, over het zakendoen in die nieuwe economie wordt vooralsnog bijna niet gerept. De voorbeelden zijn fragmentarisch en verspreid, waardoor overzicht ontbreekt.

Zakendoen in de Nieuwe Economie – Schrijf mee aan boek!

Wat mist, is een stip aan de horizon, inclusief een concreet en compleet referentiekader dat schetst hoe zakendoen in de groene economie eruit ziet. En dat terwijl zo'n stip juist zo inspirerend is. Immers, ieder mens komt graag in beweging voor positieve doelstellingen, doelen die voordeel brengen. Liever dan uit negatieve noodzaak.

Het boek in Zakendoen in de Nieuwe Economie zet die stip. Auteur Marga Hoek speelt in op de grote behoefte naar en de noodzaak van inzicht in de positieve waardecreatie die de nieuwe, ofwel circulaire economie mogelijk maakt. Op een inspirerende en concrete wijze.

Doe mee
Geheel in de geest van de economie van morgen wil Marga Hoek in haar nieuwste boek het product laten zijn van een collectief traject. Uw businesscases en praktijkvoorbeelden maken daarom kans gepubliceerd te worden in dit grensverleggende managementboek dat begin 2013 verschijnt.
Ondernemers, wetenschappers en studenten worden opgeroepen mee te schrijven door een inspirerende case te scouten die het zakendoen in de nieuwe economie een gezicht geeft.

Ga voor informatie naar http://www.groenzakendoen.nu/
Goede bijdragen maken kans op een aantal inspirerende prijzen, waaronder kaarten voor het congres ‘Nieuwe Businessmodellen' en een boekenpakket voor ondernemers. Stuur uw case in via de website en draag bij aan de economie van morgen.

Voor ondernemers/managers
Deel uw inspirerende praktijkvoorbeeld van duurzaam ondernemen op http://www.groenzakendoen.nu/ en maak kans op een plek in hét managementboek van 2013.

Voor scouters
Werk mee aan hét boek over zakendoen in de nieuwe economie en deel inspirerende voorbeelden via http://www.groenzakendoen.nu/.

Social Media zoals Facebook & Linked In
Bent u ondernemer en wilt u uw businesscase delen in een nieuw, grensverleggend boek over duurzaam ondernemen? Of ben je student en ken je sprekende voorbeelden van succesvol groen zakendoen? Geheel in de geest van de economie van morgen zal het nieuwste boek van Marga Hoek een product zijn van collectieve innovatie. Ga naar http://www.groenzakendoen.nu/ en deel uw inspirerende case of voorbeeld.

Twitter: #groenzakendoen

Reageer op dit artikel