artikel

Site over nieuwste boek van Alex Osterwalder

Businessmodellen

Hoe ontwikkel je producten en diensten die je klanten écht willen? Alex Osterwalder laat het aan de hand van een even simpel als doeltreffend model zien in zijn nieuwste boek ‘Waarde Propositie Ontwerp’. Op deze site vind je meer over Osterwalder, zijn boeken én over Business Design Thinking.

Site over nieuwste boek van Alex Osterwalder

Waarde Propositie Ontwerp is een handboek voor iedereen die genoeg heeft van eindeloze meetings, gesprekken over een ‘fantastisch idee’ of ‘een geweldige ingeving’ en dure productlanceringen die uiteindelijk niets opleveren. Alex Osterwalder, Yves Pigneur, Greg Bernarda en Alan Smith geven je de tools om producten en diensten waaraan je klanten echt behoefte aan hebben op de markt te brengen.

Behalve informatie over het boek an sich staan er op de site ook interessante blogs van onder andere Osterwalder zelf.

Reageer op dit artikel