artikel

Hoe overtuig je managers om businessplannen te vermijden?

Businessmodellen

Hoe overtuigen we het management om businessplannen links te laten liggen en een cultuur te omarmen die zich richt op het testen van nieuwe bedrijfsideeën?

In deze blog leggen we uit hoe je de slechte gewoonte om gedetailleerde bedrijfsplannen te schrijven kunt bestrijden. Ook helpen we je de waarde van testen uit te leggen.
In een eerdere vraag-en-antwoordsessie van StratChat werd ons gevraagd hoe teams het management zouden kunnen overtuigen om bedrijfsplannen links te laten liggen in de vroege stadia van het ontwikkelen van nieuwe ideeën.

Fout: gedetailleerd bedrijfsplan
Het is een gewoonte binnen bedrijven: individuen en teams hebben goede ideeën genoeg om waarde te creëren voor hun klanten en het bedrijf. De eerste reactie van het management: een idee eruit pikken en mensen instrueren om een gedetailleerd bedrijfsplan op te stellen. Lees de hele blog van Kavi Guppta.

Reageer op dit artikel