artikel

De meest innovatieve organisatie van Nederland

Geen categorie

Voor de Erasmus Award ‘Meest Innovatieve en Competatieve Organisatie 2005’ zijn negen organisaties genomineerd. De nominatie vond plaats op basis van

Voor de Erasmus Award ‘Meest Innovatieve en Competatieve Organisatie 2005’ zijn negen organisaties genomineerd. De nominatie vond plaats op basis van de Innovatie Monitor 2005, een onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam onder 8000 Nederlandse organisaties (1500 respondenten). De Monitor beoogt organisatiekenmerken te identificeren die succesvolle innovatie mogelijk maken. De volgende vragen stonden centraal. Welke managementstijlen leiden tot de beste resultaten? Welke organisatievaardigheden zijn essentieel voor de stimulering van innovatie? Wat zijn de beste manieren om de concurrentiekracht te verhogen? Hoe stimuleren organisaties hun innovatie en efficiency? De winnaar wordt bekend gemaakt op het congres ‘Slim managen & innovatief organiseren’ op 10 november a.s. te Rotterdam. Zie ook: www.entreworld.org, www.kmresource.com en www.leaninstituut.nl.

Reageer op dit artikel