artikel

Stevens ontvangt INK-serie in leder

Geen categorie

Tijdens het INK-congres Van droom naar daad, dat werd gehouden op dinsdag 15 november jl., vond de uitreiking plaats van de complete boekenseri

Tijdens het INK-congres Van droom naar daad, dat werd gehouden op dinsdag 15 november jl., vond de uitreiking plaats van de complete boekenserie INK-managementreeks voor managers. Met het onlangs verschenen laatste deel ZEKER WETEN?!. Over informatie en kennis, is de INK-serie voor managers compleet.
Prof. Stevens, hoofdredacteur van de serie, ontving alle elf titels uit handen van de uitgever van Kluwer, Oscar Rouwendal. Voor deze gelegenheid was de serie uitgevoerd in leder met goud opdruk. Met de overhandiging kwam de droom van prof. Stevens uit: de completering van ‘zijn’ serie. De elf delen die de negen aandachtsvelden behandelen vanuit diverse perspectieven, zijn geschreven door auteurs uit profit- en not-for-profit-organisaties. Een waardevolle serie voor iedere manager die zich wil verdiepen in of werkt met het INK-managementmodel. Voor meer info zie onze shop en www.INK.nl.

Reageer op dit artikel