artikel

Woonunie Deventer wint KWH-Jubileumtrofee

Geen categorie

Op 11 december jl. is de KWH-Jubileumtrofee uitgereikt aan Woningcorporatie Woonunie uit Deventer. De genomineerden voor deze trofee van het Kwaliteit

Op 11 december jl. is de KWH-Jubileumtrofee uitgereikt aan Woningcorporatie Woonunie uit Deventer. De genomineerden voor deze trofee van het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector moesten zich op het jubileumcongres van de KWH waar de trofee werd uitgereikt presenteren op een vijftal resultaatgebieden. Een van de sprekers was minister Dekker van VROM. Ze zei af te willen van de vrijblijvendheid van het huidige corporatiestelsel. Ze wil naar een stelsel waarin de prestatie van de corporatie -en daarmee de inzet van maatschappelijk vermogen- zeker gesteld wordt. De meetinstrumenten van het KWH kunnen daarbij een goede rol vervullen. Zie: www.kwh.nl.

Reageer op dit artikel