artikel

Vitae: de Goede Werkgever

Geen categorie

Jaarlijks vindt in dertig landen een inventarisatie plaats van vormen van Goed Werkgeverschap. Dat gebeurt voornamelijk op basis van het meten van de

Jaarlijks vindt in dertig landen een inventarisatie plaats van vormen van Goed Werkgeverschap. Dat gebeurt voornamelijk op basis van het meten van de medewerkersperceptie. In Nederland wordt dit onderzoek uitgevoerd door het Great Place to Work Institute Nederland. Belangrijkste motief achter het onderzoek is dat publieke erkenning van goede praktijkvoorbeelden in hoge mate de transformatie ondersteunt naar meer duurzame en mensgerichte vormen van bedrijfsvoering.
De winnaar dit jaar is Vitae, actief op het gebied van detachering, werving en selectie. Vitae komt voor het tweede achtereenvolgende jaar als winnaar uit de bus. De gemiddelde scores van de 19 onderzochte organisaties liggen 2 procent hoger dan in 2005. Zie ook: www.greatplacetowork.nl en www.iipnl.nl.

Reageer op dit artikel