artikel

Genomineerden MVO Scriptieprijs 2006 bekend

Geen categorie

De jury van de Nashuatec Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Scriptieprijs heeft de drie genomineerden bekendgemaakt. Het zijn Annelies de Klijn (<

De jury van de Nashuatec Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Scriptieprijs heeft de drie genomineerden bekendgemaakt. Het zijn Annelies de Klijn (Financial stakeholder influence on CSR activities), Marrit Rooda (Battle of the standards) en Roderick Stigter (Doe wat je zegt, beschrijf wat je doet). De winnaar wordt gepresenteerd op het DHO Symposium ‘In mondiaal perspectief’ op 30 november in de Rode Hoed in Amsterdam.
De genomineerde scripties zijn te downloaden van www.nashuatec.nl. Een overzicht van alle ingezonden scripties staat op www.basisboekmvo.nl. Voor de tweede editie van de Nashuatec MVO Scriptieprijs is de uiterste inzenddatum 1 september 2007. Zie ook: www.dho.nl.

Reageer op dit artikel