artikel

Groepsbreed ISO 14001-certificaat

Geen categorie

ESAB, leverancier van las- en snijapparatuur en toevoegingsmaterialen, heeft een groepsbreed ISO14001-certificaat behaald voor de implementatie van ee

ESAB, leverancier van las- en snijapparatuur en toevoegingsmaterialen, heeft een groepsbreed ISO14001-certificaat behaald voor de implementatie van een milieubeheersysteem. ESAB -met vestigingen in Utrecht en Brussel- spreekt van een unicum in de las- en snijindustrie. Het is een van de weinige internationaal opererende bedrijven met een algehele ISO 14001:2004 certificatie.

Stefan Larsson, directeur duurzame ontwikkeling: ‘Onze implementatie van het milieubeheersysteem omvat alle processen, van ontwerp tot en met productie. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat wij er alles aan doen de milieueffecten zoveel mogelijk te beperken.’

Reageer op dit artikel