artikel

Nederlandse bedrijven naar finale Best of European Business Awards

Geen categorie

De winnaars van de Nederlandse Best of European Business Awards van Roland Berger Strategy Consultants zijn ABN AMRO, Koninklijke Ten Cate, Mittal Ste

De winnaars van de Nederlandse Best of European Business Awards van Roland Berger Strategy Consultants zijn ABN AMRO, Koninklijke Ten Cate, Mittal Steel, TomTom, DSM en Stage Entertainment. Vier van deze bedrijven zullen op 15 maart 2007 tijdens de Europese finale in Brussel strijden om de internationale titel Best of European Business (BEB). In negen andere landen zijn ook reeds winnaars geselecteerd. De bedrijven zijn beoordeeld op basis van de criteria internationale overnames (Cross border M&A) en groei (Growth). BEB wil Europese topperformers identificeren zodat anderen kunnen leren van hun succes, opdat Europa kan uitgroeien tot de meest succesvolle regio ter wereld. Zie ook: www.best-of-european-business.com .

Reageer op dit artikel