artikel

Unilever wint Verantwoord Ketenbeheer Award

Geen categorie

Op 9 november heeft Unilever de Verantwoord Ketenbeheer Award gewonnen. De andere genomineerden van deze door de Vereniging van Duurzame Beleggers ing

Op 9 november heeft Unilever de Verantwoord Ketenbeheer Award gewonnen. De andere genomineerden van deze door de Vereniging van Duurzame Beleggers ingestelde prijs waren Philips, Reed Elsevier en Shell. De prijs wordt toegekend aan de onderneming die het best rapporteert over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij de toeleveranciers in de keten.
Met deze prijs wil de VBDO ondernemingen stimuleren hun ketenbeheer en rapportage over MVO te verbeteren. De vier genoemde ondernemingen hebben hun hoge scores te danken aan de transparantie van hun ketenbeheerbeleid in hun openbare rapportage, zoals het duurzaamheidsverslag of de corporate website. Zie ook: www.duurzaamheidsverslag.nl

Reageer op dit artikel