artikel

Cursus duurzame ontwikkeling bij Open Universiteit

Geen categorie

Op 5 december begint de Open Universiteit met het gratis ter beschikking stellen van studiemateriaal. Wie de smaak te pakken heeft, kan verder studere

Op 5 december begint de Open Universiteit met het gratis ter beschikking stellen van studiemateriaal. Wie de smaak te pakken heeft, kan verder studeren bij de OU of bij een andere instelling. Begonnen wordt met drie cursussen, waar onder ‘Duurzame ontwikkeling: ver weg of dichtbij? ‘.
In 2007 zullen andere compacte cursussen gratis beschikbaar komen. Bedoeling is dat elke faculteit minstens twee gratis cursussen zal aanbieden. Te zijner tijd zal men bij een aantal cursussen -met een studielast van 25 uur- de leerinspanningen kunnen verzilveren door een officiële toets. Zie ook: www.csr-academy.com/blikopen.htm en www.ou.nl.

Reageer op dit artikel