artikel

Helmond wint Juridische Kwaliteitsprijs

Geen categorie

De Juridische Kwaliteitsprijs van de Vereniging voor Juridische Kwaliteitszorg Lokaal Bestuur (VJK) wordt jaarlijks uitgereikt aan een overheidsinstan

De Juridische Kwaliteitsprijs van de Vereniging voor Juridische Kwaliteitszorg Lokaal Bestuur (VJK) wordt jaarlijks uitgereikt aan een overheidsinstantie die tegen geringe kosten een aanzienlijke kwaliteitsverbetering in juridische procedures realiseert. De gemeente Helmond krijgt dit jaar de prijs vanwege de manier waarop de gemeentelijke regelgeving is ontsloten voor het publiek.
Alle regels zijn te vinden op www.helmond.nl en www.overheid.nl. Een werkgroep zorgt dat de online gepubliceerde regels up-to-date blijven. Helmond heeft ook een Toolkit Regelgeving ontwikkeld, die kan worden gebruikt als hulpmiddel bij het ontwikkelen van nieuwe regels.

Reageer op dit artikel