artikel

Het Randstadgevoel: je bent onderdeel van een groter geheel

Geen categorie

Groei is niet alleen prettig voor de eigenaar of de aandeelhouders van een onderneming. Medewerkers van een groeiend bedrijf verzuimen minder en zijn

Groei is niet alleen prettig voor de eigenaar of de aandeelhouders van een onderneming. Medewerkers van een groeiend bedrijf verzuimen minder en zijn gemotiveerder. Zo’n bedrijf is Randstad Uitzendbureau. Renate Deken, manager werving en selectie, is er dan ook van overtuigd dat de groei van haar werkgever intern én extern positieve gevolgen zal hebben. Vorig jaar vierde de uitzendorganisatie op grootse en bijzondere wijze haar 45-jarig jublileum.
‘Via een satellietverbindingen konden de werknemers van alle vestigingen over de hele wereld naar elkaar zwaaien en het “Randstadgevoel” uitdragen. De 15 000 medewerkers vierden tegelijk feest en kregen zo op unieke wijze het gevoel onderdeel te zijn van een groter geheel.’ Zie ook: www.nl.randstad.com en www.markensteijn.com/organisatiecultuur.htm

Reageer op dit artikel