artikel

Websites voor MVO scripties

Geen categorie

Sinds kort is er een speciale website voor scripties van studenten op het gebied van maatschappelijk verantwooord ondernemen (MVO). De scripties kunne

Sinds kort is er een speciale website voor scripties van studenten op het gebied van maatschappelijk verantwooord ondernemen (MVO). De scripties kunnen worden gedownload. De website heeft een database die nog verder moet worden aangevuld. Momenteel staan er acht scripties in. Opvallend is dat de definitie van MVO erg ruim genomen is. De meeste zijn Engelstalig en kunnen al op andere internationale scriptiesites zijn geplaatst met de mogelijkheid van downloaden. Of het dus een website is met echte aanvullende waarde, zal de toekomst uitwijzen. De scripties zijn te downloaden van www.duurzaam-ondernemen.nl. Zie ook: www.unglobalcompact.org

Reageer op dit artikel