artikel

Master-opleidingen bij Kluwer Business Academy

Geen categorie

Naast de één- en meerdaagse opleidingen en trainingen heeft Kluwer sinds kort haar opleidingenaanbod uitgebreid met twee jaar durende master-opleidingen. De opleidingen zijn opgezet in samenwerking met Markus Verbeek Business Academy.

Het aanbod bestaat onder meer uit de Master of Science in Management, Master of Science in Project Management en de Master of Science Business Information Strategy. De masters richten zich op professionals die met een praktijkgerichte masteropleiding meer uit hun carrière willen halen.

Met het uitbreiden van het opleidingenaanbod denkt Kluwer als kennisuitgeverij professionals van nog meer inhoudelijk informatie te kunnen voorzien. De masters worden aangeboden vanuit de Kluwer Business Academy.

Kijk HIER voor meer informatie

Reageer op dit artikel