artikel

‘Slimmer Werken Estafette’ in de hele maand november

Geen categorie

Het Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI) organiseert samen met 'Slimmer Werken' op verschillende plaatsen in Nederland de Slimmer Werken Estafette. De hele maand november staat in het teken van slimmer werken.

Gedurende deze maand wordt het estafettestokje doorgegeven in de vorm van een sculptuur met een usb-stick en de naam´Slimmer Werken Link´. Tijdens de verschillende activiteiten van de Slimmer Werken Estafette doen medewerkers ideeën op bij andere bedrijven voor slimmer werken. Daarnaast delen bedrijven mensen en know how om tot nieuwe producten en diensten te komen. Deelnemers plaatsen de opgedane kennis op de usb-stick in de Slimmer Werken Link en maken op die manier concreet welke waardevolle kennis is opgedaan.

 

Verbeteren

Slimmer werken is het verbeteren van de organisatie van het werk, werkprocessen slimmer inrichten en medewerkers uit alle lagen in een organisatie betrekken bij vernieuwingen in het bedrijf. In november gaan organisaties actief aan de slag met slimmer werken. De manieren waarop zij dit doen lopen uiteen van uitwisseling van medewerkers die een dag meelopen in een ander bedrijf en ideeën opdoen om hun eigen werk slimmer te organiseren, tot samenwerkingsverbanden in en tussen bedrijven om kennis en ervaring te delen en tot nieuwe producten en diensten te komen door co-creatie.

 

Via de website http://www.ncsi.nl/ is de Slimmer Werken Link in november per dag te volgen.

Reageer op dit artikel