artikel

DropSend-pagina’s personaliseren

Geen categorie

DropSend is een tool die twee taken op zich neemt: het versturen van grote bestanden en het online opslaan van grote bestanden. Gebruikers kunnen bestanden van maximaal 2GB groot versturen naar klanten, partners en collega's. DropSend biedt een apart abonnement aan voor bedrijven onder de naam ‘Business'.

Het Businessabonnement kost 99 dollar per maand – de andere vier abonnementsvormen van DropSend zijn aanzienlijk goedkoper. Het Businessabonnement biedt echter een flink aantal voordelen. Zo krijgen Businessgebruikers 500GB ruimte voor de opslag van data op de servers van DropSend en is het abonnement geschikt voor 100 gebruikers. DropSend biedt gebruikers  de mogelijkheid hun DropSend-pagina’s te personaliseren met behulp van eigen logo’s en kleuren. De bestanden die via de tool worden verzonden zijn beveiligd met behulp van een SSL 256-bit encryptie. Gebruikers kunnen daarnaast instellen wanneer de beschikbaarheid van verzonden bestanden verloopt. Bestanden kunnen ook met een wachtwoord worden beveiligd. Klanten en partners die via DropSend bestanden toegezonden krijgen kunnen deze downloaden door simpelweg op een URL te klikken. Een account aanmaken om een bestand binnen te halen is dus niet noodzakelijk.

Reageer op dit artikel