artikel

Nieuwe app ondersteunt managers

Geen categorie

Met de nieuwe app Managementwijzer van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde kunnen managers direct aan de slag met praktische informatie over project- en programmamanagement, strategisch omgevingsmanagement en veranderkunde.

Twynstra Gudde is het eerste organisatieadviesbureau dat op deze manier haar kennis over managen deelt. De app is speciaal ontwikkeld voor de iPad.
In de Managementwijzer-app vinden managers praktische informatie die ze eenvoudig kunnen inzetten tijdens een overleg of presentatie. Het zwaartepunt van de informatie ligt op project- en programmamanagement, veranderkunde en strategisch omgevingsmanagement. Twynstra Gudde is marktleider op deze vakgebieden en wil haar kennis op deze gebieden eenvoudig ontsluiten voor geïnteresseerden.
De deskundigen Rudy Kor, Theo van der Tak, Léon de Caluwé en Philip Drontmann geven via de app hun kijk op het vak. De bijbehorende compacte teksten zijn gemakkelijk te gebruiken. In de toekomst wordt de Managementwijzer-app verder aangevuld en ontwikkeld.

Twynstra Gudde is een onafhankelijk Nederlands organisatieadviesbureau dat al ruim 45 jaar resultaatgericht adviseert en managementfuncties vervult. Kerncompetenties van Twynstra Gudde zijn project- en programmamanagement, veranderkunde, organisatiekunde en samenwerkingskunde.

Tip
Rudy Kor, Léon de Caluwe en Theo van der Tak schreven meerdere boeken over de vermelde gebieden. Zoek op hun namen in de Kluwershop.

Reageer op dit artikel