artikel

Deel uw succesverhaal over energiebesparing!

Geen categorie

Voor het boek In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen, dat in april 2013 wordt uitgegeven, zijn we op zoek naar succesverhalen. Succesverhalen van duurzame organisaties die winstgevend voor Planeet en eigen Portemonnee besparen op energie en/of duurzame energie opwekken.

Deel uw succesverhaal over energiebesparing!

Heeft uw organisatie een eigen succesverhaal over energiebesparing of duurzame energieopwekking dat kans maakt opgenomen te worden in het boek? Deel dat dan!  Kijk op de speciale actiepagina op het Klimaatplein.

Voorwaarden voor deelname
Schrijf makkelijk leesbaar voor een breed publiek. Gebruik maximaal 10 zinnen en noem specifieke en meetbare resultaten die behaald zijn.
Uw voorbeeld wordt, indien van toepassing, hoe dan ook geplaatst op de website van Klimaatplein. Bovendien wordt u uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Per stap van het 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen maken twee voorbeelden kans opgenomen te worden in het boek. De organisaties van de winnende succesverhalen ontvangen een gratis exemplaar van het boek en worden uitgenodigd om tijdens de boekpresentatie in 5 minuten tijd hun succesverhaal mondeling toe te lichten. Deze boekpresentatie vindt plaats op 12 april 2013 in het hoofdkantoor van de NS te Utrecht.

Stuur uw succesverhaal vóór 10 februari 2013 in. Kilk hier voor meer informatie (daar staan al met voorbeelden die we per stap verzameld hebben).

Reageer op dit artikel