artikel

Gratis Online werkboek bij Leren Veranderen

Geen categorie

Bij het handboek Leren Veranderen van Léon de Caluwé en Hans Vermaak is nu een online werkboek beschikbaar: www.werkenmetlerenveranderen.nl.

'Werken met Leren Veranderen' is een online werkboek voor iedereen die met Leren Veranderen werkt, of met dit boek wil leren werken.
Het toepassen van het gedachtegoed van Leren Veranderen staat centraal in dit werkboek. Het boek biedt materiaal, werkvormen, theorieën voor docenten en veranderaars in de praktijk.

Zelf meewerken
Heb je mooie informatie die past binnen de formats van het werkboek, zoals oefeningen, theorieën, cases, reflecties of passende literatuur en onderzoeken voor dit werkboek, meld je aan en lever een bijdrage! Als je bijdrage wordt goedgekeurd door de redactie, dan krijg je toegang tot al het materiaal op de site, en ontvang je later het papieren werkboek gratis.

Redactie
De redactieleden Hanna Boersema-Vermeer, Gertjan de Groot, Léon de Caluwé en Hans Vermaak toetsen de bijdragen. De werkbaarheid van de beschrijvingen wordt waar nodig getest bij een groep gebruikers. Op basis van het ingezonden materiaal stellen zij na verloop van tijd een papieren werkboek samen.

Ga naar http://www.werkenmetlerenveranderen.nl/ en bekijk alvast de eerste bijdragen!
Meer over Leren Veranderen.

Reageer op dit artikel