artikel

Workshop Visuele Meetings

Geen categorie

Hoe maak je meetings effectief, leuk en productief?

Hoe zorg je dat meetings leuk zijn en beter geleid worden en dat ze ook nog eens resultaat opleveren? Visualisatie is een krachtige manier om je idee duidelijk te maken, concreet over te brengen en een gemeenschappelijke taal te creëren.
Een workshop door Business Models Inc., gebaseerd op het boek Visuele Meetings van David Sibbet, geeft je inzicht in het gebruik van de nieuwste technieken voor visueel denken met groepen en teams, biedt je een schat aan tools en trucs om creativiteit, samenwerking en baanbrekend denken los te maken.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op: http://www.businessmodelsinc.nl/kalender/visuele-meetings/ of neem contact op met Kristel Veerman: kristel.veerman@businessmodelsinc.com.

Reageer op dit artikel