artikel

Masterclass Zakendoen in de Nieuwe Economie

Geen categorie

Iedereen heeft het over de nieuwe economie… Maar hoe ziet die eruit? En hoe profiteer je er als ondernemer optimaal van?

In een 2½ uur durende masterclass op 26 juni a.s. presenteert auteur Marga Hoek van Zakendoen in de Nieuwe Economie haar geheel nieuwe kijk op ondernemerschap. Ze opent zeven vensters op succesvol zakendoen, onderbouwd met concrete modellen en geïllustreerd door tientallen (internationale) cases.
Elke deelnemer krijgt het boek Zakendoen in de Nieuwe Economie, bekroond met de titel ‘Managementboek van het jaar 2014’, mee naar huis.

Marga Hoek
Marga Hoek heeft zich als ondernemer, bestuurder en directeur van De Groene Zaak ontwikkeld tot boegbeeld voor duurzaam ondernemerschap in Nederland. Als voormalig CEO, directielid, bestuurder en in haar huidige functie als directeur van De Groene Zaak, maakt ze zich dagelijks sterk voor een versnelde verduurzaming van de economie. Daarnaast staat ze vanaf november 2013 aan het roer als voorzitter van het bestuur van het wetenschapsnetwerk Het Groene Brein, het wetenschappelijk equivalent van De Groene Zaak. Haar eigen ervaring en visie, getoetst aan en geïnspireerd door een omvangrijk netwerk, vormen de basis van het boek Zakendoen in de Nieuwe Economie. Dit boek is een must read voor ondernemers, politici, beleidsmakers, wetenschappers en studenten die zich willen scherpen aan de visie en praktijkervaring van koplopers en zich willen inspannen voor een versnelde verduurzaming van de economie.

De Groene Zaak
De Groene Zaak is een ondernemersplatform dat zich richt op één doel: een krachtige impuls geven aan de verduurzaming van onze economie. Via verschillende wegen die elk voor zich, maar vooral in samenhang leiden tot meervoudige waardecreatie en voortdurende business development. De Groene Zaak werkt voor koplopende bedrijven, maar ook in nauwe samenwerking met koplopende bedrijven en richt zich op drie samenhangende aspecten: politics, business en science. Het netwerk van De Groene Zaak bestaat inmiddels uit ongeveer 170 ondernemers die een duurzaam businessmodel winstgevend weten te maken. De aangesloten ondernemingen – klein, middelgroot of groot – dragen stuk voor stuk actief bij aan het bereiken van de doelstellingen van De Groene Zaak.
Meer informatie: Masterclass Zakendoen in de Nieuwe Economie.

Reageer op dit artikel