artikel

Nog 3 kanshebbers ‘Ooa-boek 2013’

Geen categorie

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) heeft inmiddels drie boektitels geselecteerd waarvan er één tijdens het eers

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) heeft inmiddels drie boektitels geselecteerd waarvan er één tijdens het eerste Boek&Festival op 10 juni 2014 als winnaar van het Organisatiekundig boek van het Jaar 2014 wordt uitgeroepen.

De jury heeft bij de beoordeling, van de in totaal 50 ontvangen publicaties, gelet op de actualiteit van het onderwerp en de vernieuwende en frisse behandeling ervan. Het boek moet een goed geschreven en goed onderbouwde beschouwing zijn die relevant is voor het vak van organisatieadvies, waarbij de aantrekkelijke vormgeving ondersteunend is aan de inhoud. Vorige maand maakte de Ooa de shortlist van 10 boeken al bekend, waarvan er nu dus 3 zijn overgebleven.
Dit zijn de 3 kanshebbers:
Het et-ceteraprincipe door Thijs Homan
Value-based project management door Nicoline Mulder
Zakendoen in de nieuwe economie door Marga Hoek.

De jury bestaat uit:
– Erna Scholtes (voorzitter), Twynstra Gudde
– Martin Groenhuis, De Baak
– Harry ter Braak Wagenaar, Hoes Organisatie Advies
– Mark van Twist, Netherlands School of Public Administration
– Paul Vergeer, Condroz Consulting Group
– Marijke Spanjersberg, Sioo.

Boek&Festival
Op 10 juni zullen de drie genomineerden hun boek en ideeën pitchen aan de aanwezigen. Daarna volgen er workshops rondom de inhoud van de boeken. Nieuwe potentiële auteurs krijgen bovendien kans hun boek en ideeën te pitchen aan uitgevers.
Informatie/aanmelden Boek&Festival2014.

Reageer op dit artikel