artikel

Waarom uitgeven bij Vakmedianet Management?

Geen categorie

Uitgever Freek Talsma (zie foto) van Vakmedianet Management in Deventer vertelt op YouTube wat het Managementfonds bij Vakmedianet zo bijzonder maakt en waarom auteurs het beste bij Vakmedianet Management terecht kunnen.

Waarom uitgeven bij Vakmedianet Management?

Het fonds kent topauteurs en heeft meerdere keren de prestigieuze prijs Managementboek van het Jaar gewonnen. Zowel ervaren als nieuwe auteurs worden intensief begeleid door een deskundig en zeer betrokken redactieteam. Auteurs die willen publiceren bij Vakmedianet Management kunnen het beste een mailtje sturen naar Freek Talsma, freektalsma@vakmedianet.nl of zijn collega-uitgever Anneke van Dijk, annekevandijk@vakmedianet.nl.
Klik hier voor filmpje met uitgever Freek Talsma.

Reageer op dit artikel