artikel

Sportificering

Geen categorie

Het is alsof men in Hilversum de wereld even op vakantie heeft gestuurd. Dus krijgen we het EK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en Wimbledon met tussendoor onderbrekingen van onze sportzomer met minder belangrijke onderwerpen zoals vluchtelingen, klimaat, aanslagen, Brexit, economische stagnatie, vertrumping en de opmarsen van Erdogan en Putin. Ik heb het […]

Sportificering

Het is alsof men in Hilversum de wereld even op vakantie heeft gestuurd. Dus krijgen we het EK voetbal, de Olympische Spelen, de Tour de France en Wimbledon met tussendoor onderbrekingen van onze sportzomer met minder belangrijke onderwerpen zoals vluchtelingen, klimaat, aanslagen, Brexit, economische stagnatie, vertrumping en de opmarsen van Erdogan en Putin. Ik heb het altijd een beetje gek gevonden dat de verslagen van commerciële activiteiten en de woorden-in-de-mond-leginterviews eromheen werden gemaakt door mensen die zich (sport)journalist noemen. En daaromheen dan eindeloze praatprogramma’s waarin iedere schijn van onpartijdigheid wordt vermeden. Lees de hele blog van Jaap van ’t Hek.

Reageer op dit artikel