artikel

OverManagement.nl heet nu Management Impact

Geen categorie

OverManagement.nl heet nu Management Impact. De nieuwe naam zegt het al: deze site beoogt managers en organisatieprofessionals te inspireren en verder te helpen in het werk als manager of adviseur. Management Impact is een platform dat via verschillende kanalen informeert: de website met twee keer per week een nieuwsbrief, social media, boeken en events (MI Academy).

OverManagement.nl heet nu Management Impact

Management Impact biedt de meest relevante managementcontent op acht deelgebieden: organiseren, strategie, veranderen, processen & projecten, innoveren, leiderschap en persoonlijke groei. Relevant is Management Impact, door alleen met de beste managementauteurs en –sprekers te werken.

Door de zeer intensieve samenwerking met deskundigen én professionals weten we precies wat er leeft in de markt en spelen wij hierop in. Door een heldere en gestructureerde indeling weet u direct om welk type content het gaat. Kunt u de content meteen in de praktijk gebruiken (aan de slag), is het een onderwerp dat enorm leeft in de markt (trending), is het een case (best practice) of vormt het een inleiding op een thema (kennisbank).

Management Impact inspireert
Door een podium te zijn voor topauteurs en topsprekers. Door altijd voorop te lopen. Laat u inspireren en ga gemotiveerd aan de slag.

Management Impact verbindt
Door herkenning en best practices. Door de kennis van topauteurs toegankelijk en toepasbaar te maken voor professionals. Op onze events verbinden we u letterlijk met elkaar.

Management Impact brengt verder
Door diepgang, inhoudelijke betrouwbaarheid en toegankelijke content. Ontwikkel uw kennis en breng uzelf en uw organisatie verder.

Reageer op dit artikel