blog

In verwondering ligt het erfgoed van je toekomst

Geen categorie

Stonehenge is zo’n plek die je blijft trekken (Groot-Brittannië, 2010). Ongelofelijk hoe ze ooit die stenen op elkaar hebben gekregen. Als ik in de buurt ben, rijd ik er altijd even langs. Wat zou ik daar graag een keer alleen met de stilte zijn, als de avond valt en de vogeltjes fluiten …

Bijzonder hoe wij directeuren en managers onze werkdagen propvol met afspraken plannen. We hollen van de ene vergaderzaal naar de andere en de lunch schiet er te vaak bij in. Aan verwondering komen we niet toe.

Versnellende stilte is de eerste stap in het proces van uitblinken. Want alleen als je af en toe ook op de rem durft te staan, is er ruimte voor nieuwe keuzes. Zorg dat hard werken afgewisseld wordt met rust nemen, iedere dag een moment of een korte sabbatical per jaar. Wat bij jou past. Het helpt je daarna de juiste beslissingen te nemen!

Mijn executive coaching en workshops hebben die momenten van bezinning. Met de inspiratie die je daar op doet, komen jij en je managementteam daarna altijd weer in een ongekende versnelling terecht. Om vervolgens met gemak de begroting te overtreffen.

Geniet van de zomer!

Uitblinken! Het magazine is een cadeautje, om je te inspireren het maximale uit jezelf te halen.

Reageer op dit artikel