Hoger onderwijs

Management Impact (onderdeel van Vakmedianet) richt zich met zijn uitgaven niet alleen op de professional van vandaag maar ook die van morgen. Studenten van hogescholen, universiteiten en praktijkopleidingen gebruiken onze uitgaven om zich klaar te stomen voor hun toekomstige (of veranderende) beroep. Titels die veel worden gebruikt door studenten zijn o.a. Leren veranderen, Adviseren als tweede beroep en Business Model Generatie.

Een docentexemplaar van de meeste uitgaven kun je aanvragen via onze webshop. Als je een geschikte uitgave hebt gevonden, kies je bij Bestellen voor Docentexemplaar. Je aanvraag wordt beoordeeld en na goedkeuring binnen een week verzonden. Als tegenprestatie voor het gratis exemplaar vragen we je om een vragenlijst in te vullen. Daarmee weten wij wat je van het boek vindt en hoe we dit nog beter kunnen laten aansluiten bij je behoeften.

Bij de meeste uitgaven die in het hoger onderwijs worden gebruikt, is docentenmateriaal beschikbaar. Denk aan PowerPoints met de belangrijkste begrippen, definities en figuren, extra cases, vragen of opdrachten inclusief uitwerkingen of een handleiding voor docenten en opleiders. Bij sommige uitgaven is een volwaardige digitale schil voor studenten en docenten beschikbaar. Zie bijvoorbeeld: www.veranderenalssamenspel.nl of www.lerenveranderen.nl

Zo’n zes keer per jaar informeren wij docenten met een nieuwsbrief over nieuwe uitgaven, herziene drukken, digitale ondersteuning en docentenbijeenkomsten. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan gratis aan onder vakgebied ‘Berichten voor pers, boekhandels, onderwijs’. Je kunt aangeven voor welk vakgebied je de nieuwsbrief wil ontvangen.

Bent je auteur van materiaal dat bedoeld is voor gebruik in het hoger onderwijs? Stuur je voorstel of manuscript naar wouternalis@vakmedianet.nl. Voor alle vragen over docentexemplaren, docentenmateriaal, de websites bij onze boeken of de nieuwsbrief: docenten@vakmedianet.nl